loopbaanbegeleiding

De Veelsprong

praktijk voor psychotherapie & coaching

VAN KWETSBAARHEID NAAR KRACHT

Wat wil ik? Wat kan ik? Wie ben ik? Wat is mijn levensdoel, mijn missie? Ik zit met blokkades!

 

Wie jij bent en het beeld dat je van jezelf hebt kunnen verschillend zijn. Samen met jou onderzoek ik welke onzichtbare kwaliteiten in jou schuilen. We bekijken wat jouw verlangens en behoeften zijn, maar ook wat je bezorgdheden zijn. Ik help je een antwoord te vinden op de vraag welk professioneel doel bij jouw drijfveren past. En we kijken naar je gedrag, je opvatting over dingen, je gevoelens en je karaktertrekken. Dit zijn levenspijlers die maken hoe jij vandaag in het leven staat, welke keuzes jij maakt.

Mensen hebben dromen, maar blijven vaak schipperen tussen verlangens en bezorgdheden. Hieruit ontstaan patronen. Ik help jou in deze patronen beweging te brengen. Zodat je, trouw aan jezelf, jouw professionele missie kan leven. Ik zorg dat jouw blokkades opgeheven geraken, door te werken aan het script waarmee jij naar de wereld kijkt.

Door mijn achtergrond als psychotherapeut beschik ik over de nodige tools om dieper liggende thema’s aan te pakken. Ik weet dat dit vaak de lang verwachte doorbraak kan geven in het loopbaantraject van mensen. Ik werk vanuit een niet-oordelende, empathische grondhouding met focus op empowerment.

 

Je zal autonoom je eigen keuze kunnen maken en stappen zetten, zelf verantwoordelijkheid en leiding nemen over je leven. Met daadkracht en initiatief. In lijn met jouw waarden en ambities, gericht op jouw missie.

Wees de beste versie van jezelf!

 

 

Je krijgt 4 uur begeleidig voor een loopbaancheque van 40 euro (ter waarde van 550 euro).

Dit kan je 2 maal in de zes jaar doen.

Bekijk of je in aanmerking komt om loopbaancheques van VDAB te bestellen op www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

in samenwerking met

erkend loopbaancentrum

www.361.works

Mijn eigen loopbaanweg

Ik ben ervaringsdeskundige op het vlak van loopbaanswitch. Jaren geleden verliet ik de gouden kooi van mijn baan bij een solide multinational om mijn eigen weg te gaan. Ik ging opnieuw studeren in combinatie met werken, en deed drastische aanpassingen in mijn leven om de financiële consequenties te compenseren. Ik verhuisde naar een andere plek om nieuwe projecten te kunnen realiseren. Vandaag ben ik sociaal ondernemer. Ik heb hands-on praktijkervaring met zoeken, kiezen, durven en volharden. Mijn credo: het leven is aan de durvers!